1 1
1 1
1
1 Aktuális program Linkek 1
english deutsch Fesztiváltörténet Támogatóink 1
1 Fellépők Elérhetőségeink 1
1
1 1 1 1 1 1
 
znkr
fel A fellépő együttesek (2019)
 

PENGETŐS TRIÓ
- augusztus 16.18:30, nagyszínpad

A citera, a tambura, a koboz, mint rég nem látott rokonok találkoznak a Pengetős Trió muzsikájában és bőven van mit megbeszélniük egymással. Rokon hangszereket szólaltatnak meg, mégis programjuk rendkívül egyedi, amelynek alapja e három hangszer, eddig jószerével ismeretlen együtthangzása.

A zenekar repertoárjának alapja az autentikus népzene, amelyet nyitottan, kreatívan és alázattal gondol újra, formál saját képére. Muzsikájukat a virtuozitás, innováció és tradíció egyaránt  jellemzi.

"Minden egyes közös zenélés lehetőséget ad valami újra. A hangszereink határait feszegetjük, miközben egymást különböző dallamvilágokba vezetjük be."

A tagok mindhárman elkötelezett hívei és művelői a magyar népzenének; rendszeresen játszanak hazai és külföldi színpadokon illetve oktatják az autentikus magyar népzenét.  Berta Alexandra Junior Príma díjas előadóművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszékének óraadó tanára, Csenki Zalán Junior Príma díjas előadóművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola óraadó tanára, Horváth Bálint a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszékének hallgatója. Bálintot a mai koncerten jó barátunk, Pozsonyi Dávid, a Babra zenekar frontembere és kiváló tamburása helyettesíti.

Berta Alexandra - citera, ének
Csenki Zalán - koboz
Vm.: Pozsonyi Dávid - tambura

Info: https://www.bertaalexandra.hu/pengetostrio-wp/


boban

DÉL-ALFÖLDI TEKERŐMUZSIKA
- augusztus 16. 19:40, kis színpad

Az azonos című előadás Pázmándi Judit énekes, Vas László tekerős-énekes és Ónodi András Máté közreműködésével.

Ónodi András Máté, a maga 8 évével Magyarország legfiatalabb tekerőseként élőzenekaros kísérettel is vállal fellépést, most éppen Szolnokon. Az idei évtől a Rozsdamaró zenekarral is fellép olykor. A koncertek után szívesen maga is szívesen közreműködik táncházak zenei kíséretében is, amíg el nem álmosodik :).
szimfonikusok

ono

SZABÓ ENIKŐ ÉS ZENEKARA
- augusztus 16. 20:30, nagyszínpad


Első saját lemezével robbantott Szabó Enikő, az egyedi hangú kiváló énekesnő, akit a  közönség már számos alkalommal láthatott-hallhatott Ökrös Csaba különböző zenekaraiban, a Tabulatúrában, Balázs Elemér formációjában és más zenekarokban. A művésznő ezúttal egy teljesen egyedi hangvételű, stílusteremtő  anyaggal jelentkezik, melynek zenéjét és szövegeit is maga szerezte. A dalokban a jazz, népzenei, underground és világzenei motívumok is megtalálhatóak. A Szoknyák a porban CD a TOM-TOM Kiadó gondozásában jelent meg.

P.Szabó Dániel, a Budapest táncegyüttes kísérő- zenekarának tagja. Számos magyar lemezen játszik,a Népművészet ifjú mestere cím tulajdonosa,és szólólemezzel is rendelkezik. Néprajz szakon,és a Zeneakadémián diplomázott cimbalmosként. Kínától Amerikáig sok kontinensen
népszerűsítette hangszerét.

Csernók Klári a Fondor zenekar tagjaként, a Népművészet ifjú mestere lett, Junior Príma-díjas, a női prímások élvonalába tartozik.

Könczöl János évek óta ismert és elismert zenésze a budapesti underground kultúrának, dalszövegei, szerzeményei és gitárjátéka jellegzetessé, és emblematikussá tették hallgatói körében.

Molnár Mátyást a jazz zene kedvelői ismerik,fiatalsága ellenére számos hazai formációban hallható.

Kisgyőri Krisztián, az Újra zenekarban  játszik, és a tatabányai néptáncegyüttes tagjaként járja a világot.

Info: https://hu-hu.facebook.com/szabooenikoo

 

boga

video

ROZSDAMARÓ ZENEKAR + táncház
- augusztus 16. 21:50, kis színpad

A Rozsdamaró zenekar 2000-ben alakult Szegeden. Nevünket egy ismerősünktől kaptuk, ami a népzenetanulás folyamatában sokszor előforduló rossz minőségű, "rozsdás" felvételekre vonatkozik, amelyek anyagából tudjuk az egyéni stílusjegyek pontos megismerésével és újraalkotásával megmutatni a falusi zenekarok egyediségét, egyéni ízét.

2004-ben jelent meg első önálló lemezünk Egykor és most. címmel. 2005-ben megkaptuk a Népművészet Ifjú Mestere címet. Több népzenei antológián szerepeltünk, így az Új Élő Népzene és Táncház-népzene válogatáslemezen. 2019-ben adjuk ki MÉLY című lemezünket a Halmos Béla Program támogatásával.

Lipták Dániel népzenetanár és népzenekutató, a Rozsdamaró zenekar alapító tagja. Több formációban, így a Békés Bandában, a Mentés Másként Együttesben és a Bácsi Gyurka zenekarban is játszik. 2005-ben a zenekar tagjaként, 2011-ben prímásként megkapta a Népművészet Ifjú Mestere kitüntetést.

Nagy Gábor, a zenekar kontrása, dudása és furulyása. Dudálni Pál Istvántól, a Népművészet Mesterétől tanult. 1998-ban kapta meg első Népművészet Ifjú Mestere címet dudásként, majd 2005-ben a Rozsdamaró zenekar tagjaként is. Néprajz szakon végzett a Szegedi Tudományegyetemen 2005-ben, a makói József Attila Múzeum néprajzkutatója.

Králik Gusztáv több zenekar tagja volt a Dél-Alföldön, így a kecskeméti Hegedűs együttesnek, a szegedi Fabatka együttes alapító tagja. 2006-tól a Rozsdamaró zenekar tagja, a Mester Tanoda népzenetanára.

Papp László énekes a magyar népzenei élet ismert és elismert férfi énekese, a Tükrös Együttes, a Szalonna és Bandája, a Fonó Zenekar lemezein is hallható Papp László éneke. Népi iparművészként szűrszabóként dolgozik és mellette pásztorkodik gulyásként.

Info:https://www.facebook.com/Rozsdamaró-zenekar-158041144258656/


v

TÉLAMURÉ
- augusztus 16. 23:10, nagyszínpad

Ha már úgyis mindenki (tánc)lendületben van: négy tánclépés vezet a mennyországba is, ha hinni lehet a Dél-Olaszországból érkező, pizzica-pizzica és tarantella táncok muzsikáját játszó Télamuré együttes három tagjának. Mivel már a fél világot megtanították e lépésekre, miért is ne hinnénk nekik?

Info: https://www.telamure.com/


v

ATTACCA
- augusztus 17. 18:30, nagyszínpad

Az Attacca - a mai magyar világzene progresszív zenei fóruma. A saját, kompozíciós zene ötvözi a jazz, kortárs jazz, a népzene (magyar, balkáni, török, arab stb.) mellett a 20. századi zene elemeit és karakterét, különös tekintettel Bartók és Kodály zenei világára.  
Az együttes tagjai:
Keönch László - ütőhangszerek, Magyar Borbála (ének), Hetessy Csaba (zongora), Horváth Mónika (szaxofon, fuvola, kaval), Hegedűs Máté (hegedű), Bögöthy Ádám Viktor (bőgő, basszusgitár)

Info: https://www.facebook.com/Attacca-World-Music-2577362062334981/?fref=tag

tinakristina

v

 

SZANTÁL zenekar
- augusztus 17. 19:50, kis színpad

A zenekar két éve alakult. Igazi örömzenét játszanak. Legfontosabb céljuk az élő zene népszerűsítése. Zenei stílusuk igen széleskörű, a rockzenétől a népdalig, a keleti dallamokon át sok mindennel színesítik műsorukat. Első sorban saját dalokat játszanak, de repertoárjukban egy-két feldolgozás is található. Dalszövegeikkel a pozitív életérzést igyekeznek közvetíteni. Máris igazi színfoltja Szolnok gazdag zenei életének.

A tavasszal tragikus hirtelenséggel elhunyt legendás szolnoki zenész, Zombori Sándor egyik utolsó formációja volt a Szantál zenekar. Az ő emlékére is csendülnek fel zenésztársai tolmácsolásában az útkeresés után egyre kiforrottabb stílusú dalaik.

Info: https://www.facebook.com/szantal333/

burns

v

 

SZIMBOLA
- augusztus 17. 20:50, nagyszínpad

Utazás. Felfedezés. Szeánsz.
Négy fiatal zenész játszik versekkel, jazz-rockal és népzenével. Experimentális muzsika és rengeteg improvizáció Kosztolányitól Bartók Béláig.

"Zenéjükben találkozik a folk, a jazz és a psych-rock. A Szimbola a pincék és a magas művészet mostohája." Houdini Records

 

Info: https://hu-hu.facebook.com/Szimbola

transnomad

v

SEFARAD TRIO
- augusztus 17. 22:10, kis színpad

A szefárd dalok évszazadokon keresztül szerte a világban különböző diaszpórákban őrződtek meg, összefonódva a környező kultúrákkal.
A Sefarad Trio koncertjén rendhagyó hangszerelésben hallhatjuk ezeket a spanyol, zsidó, török, mór zenéből megszületett dalokat.

Horváth Győző: darbuka, esőbot, csörgődob, csörgők, cajon
Tóth Bernát Réka: ének, gitár, tökgadulka
Vázsonyi János: altklarinét, furulya, csörgők, udu

 

Info:

babra

v

THE CRAZY ROGUES
- augusztus 17. 23:10, nagyszínpad

A zenekar 2014-ben alakult Veszprémben egy baráti társaság tagjaiból. A zenekar az induláskor kijelölt ír folk-punk  műfajt azóta számos egyéb zenei elemmel fűszerezte  (pl. country, ska, reggae etc.), így mára már egy egészen színes, egyedi stíluskavalkád jellemzi őket. A zenekar eddigi pályafutása során fellépett többek között a Sziget Fesztiválon, a
Veszprémi Utcazene Fesztiválon, számos kisebb helyi rendezvényen, valamint   az  ország   fontosabb klubjaiban is, (Barba Negra, A38, Dürer Kert, Expresszó stb.)  olyan zenekarok vendégeként, mint a Paddy and the Rats, Firkin, Gypo Circus, Magashegyi Underground. Több médium hasábjain és frekvenciáin is feltűntek már a srácok, melyek segítségével  külföldön is terjed a hírük.

Tagok:

Verrasztó László - ének
Biermann Teodóra - fuvola, vokál
Csillag Dávid - hegedű
Fazekas Gábor - gitár, vokál
Schőberl Krisztián - basszusgitár
Nagy Ákos - dob
Fellegi Krisztián - banjo, mandolin, vokál

Info: https://www.facebook.com/TheCrazyRoguesBandfatou

v

SZOLNOKI SZIMFONIKUSOK
- augusztus 18. 17:30, kis színpad

Balogh Sándor - Lukácsházi Győző: Kacorkirály -
A három kismalac


Közreműködnek:
Narrátor: Munkácsyné Danyi Zsuzsanna és Lukácsházi Győző 
Homokanimáció: Nagy Katalin Matild - grafikusművész
Vezényel:
Mucsina Péter

Ki ne ismerné Kacorkirály és A három kismalac című népmesét? Kedvenc történeteik ezek a gyermekeknek. Nem csupán azért, mert általában gyöz bennük a jó, hanem mindegyik mesének van valamiféle tanulsága. Hol azt példázza, hogy a jó elnyeri jutalmát, hol azt, hogy furfangos észjárással - mint a három kismalac esetében - még a gonoszt is Ie lehet győzni, hol pedig az emberi butaságot, hiszékenységet, mely a Kacorkirály történetében jelenik meg igazán. 
Tanulságos történeteket választott a Balogh Sándor-Lukácsházi Győzö szerzőpáros, amikor a Kacorkirály és A három kismalac mellett tette le voksát. A zenejátékban a mesék minden szereplőjének egy-egy hangszer felel meg, így a gyerekek észrevétlenül ismerik meg és barátkoznak meg a zeneszerszámokkal. A koncerten homokanimációval mutatják be a meséket, így a gyerekek előtt vizuálisan is megjelenik a történet, miközben játékosan megis hangszerekkel.

Info:http://www.szolnokiszimfonikusok.hu/koncert/101/


mielotxin

v

CARLOS ADIÓS !
- augusztus 18. 18:30, nagyszínpad

Dél-Amerika oly messze van, de mi elhozzuk Nektek: a főként latin, bár balkános-swinges felhangokkal is operáló, alapvetően kocsmazenekarból önmagát kinőtt csapat prezentálja a hallgatóság kedvenc salsa és cumbia örökzöldjeit, némi szlávos ízzel megspékelve.
Fergeteges latin buli várható, ahol a tánc garantált.

Info: https://www.facebook.com/CarlosAdiosBand/

tindia

v


TERRA PROFONDA
- augusztus 18. 19:40, 22:00, kis színpad

A Terra Profonda szerzeményei között találunk avantgarde megoldásokkal operáló zsigeri rhytm and bluest, de gyötrő szerelmeket temető, gyönyörű folk-balladákat és szóló énekes darabokat is. Fülledt, szenvedélyes, drámai szerzeményeik szakítanak a hagyományos hangzásvilággal és szerkesztésmóddal. Zenéjükben a szaxofon és az ír bouzouki, a basszusgitár és a koboz hangjai egységes dalokká érnek. Különleges, szokatlan hangszerelésű dalaikban tanúi lehetünk, amint Ali Farka Touré Tom Waits-szel találkozik s amint a Muzsikás Együttes tagjai a Wovenhand-del koccintanak Van Zandt egészségére. A szicíliai frontember intenzív jelenléte és intimitása, a zene sámánisztikus ereje és finomsága minden Terra Profonda koncertet szertartássá varázsol. Vincenzo rekedt, meleg baritonján szerelemtől elnyűtt matrózok, riadt lovak, sebhelyes, elvadult vándorok, rossz, levitézlett családfők veselkednek neki az éjszakának, s mint lepkék a kifeszített vásznon, mind a Terra Profonda világában rajzanak.

Kiss Krisztián - koboz, ír bouzouki, tenor szakszofon
Lo Buglio Vincenzo - ének
Szabó Mátyás - akusztikus basszusgitár, basszusgitár

Info: http://terraprofonda.com/terra-profonda-hu.html

voodoo

v

 

KORJEN (BHG/SK/PL/CZ)
- augusztus 18. 20:40, nagyszínpad

A Korjen együttest 2010-ben alakította három ifjú hölgy, az egyik bosnyák, a másik lengyel, a harmadik pedig szlovák, némi örmény vérvonallal. Mivel mindhárman konyítanak a szláv nyelvekhez, az már igazán nem okozhatott nekik gondot, hogy a pezsgő kulturális életű Prágában összeakadjanak még néhány cseh zenésszel is, és a tradicionális zene szeretetének közös motivációjával belevágjanak az alkotómunkába, az intenzív koncertezésbe. 2012-ben jelent meg első közös cd-jük, miközben számos nagy fesztiválon is bemutatkoztak. Némi biológiai elrendeltségből fakadó kihagyás után, az együttes 2019-ben tért vissza az intenzív munkához, ami egy új lemez kiadásához is vezetett. Ezen a CD-n jól tetten érhető a csapat "hölgy-szekciójának" hagyományőrző törekvése, a nemzetiségük népdalaiban gyökerező lelkület ölelése. Az zenekart alkotó "urak" viszont kicsit felpumpálják, picit megborzolják, egy csipetnyit kiegészítik a megszólaló dalokat és már zakatolnak is keresztül műfaji és stílusbeli határokon. A közeli Tisza vize ringatva repíti tovább e sokszínű dallamorgiát..

Info: http://www.korjen.cz/


ko

ko

BENIN INTERNATIONAL MUSICAL (Benin)
- augusztus 18. 22:50, nagyszínpad

Tradicionális népdalok és voodoo ritmusok találkozása elektronikus aláfestéssel és trip-pop groove-os fűszerezéssel. Ez a Nyugat-Afrikában elterülő Benin zenei boszorkánykonyhájának alapreceptje. Hazánknál éppen csak kicsit bővebb területen fekszik, és az éppen csak valamivel bővebb lakosság a francia nyelvet részesíti előnyben, bár a több más országban is beszélt jorubát és fon-t is sokan használják. De arrafelé még a hétköznapi társalgás is olykor éneklésbe csap át, a munkavégzés, a napi élet ritmusa meg óhatatlanul az esti táncban végződik. Persze a dallamok már régen előkúsztak a dzsungelek indái közül, nagyvárosokban formálódnak új minőséggé, elektromos gitárok rikoltása és modern dobok ütemei kísérik, alakítják az ősi dalokat. Ennek tanúbizonyságául alakult meg a B.I.M. együttes, amely tulajdonképpen a Francia Rádió és az Európai Műsorsugárzók Szövetségének kezdeményezésére kiírt pályázatok sikerének köszönhetően alakult projekt. Amely az idők folyamán oly sikeres lett, hogy tagjai szép lassan bejárják a bolygó valamennyi kontinensét - így épp itt az ideje, hogy a Tisza Fővárosában is bemutatkozzanak J

Repülőgépük a hűvös Ezer Tó országából érkezik a kora esti órákban Budapestre, és ha nem késik túl sokat - nem fog! - akkor egy üdítő tusolás után már irány is a Tisza-parti nagyszínpad. Jöhet a zenei dzsungelláz!

Ők gondoskodnak róla:

Jimmyl Tchegnon alias Jimmy Belah - ének, dobok, ütős hangszerek
Brigitte KITI alias Amessiamey - ének, kasztanyetta
Yeloussi Nadége alias Nayel Hoxo - ének, kasztanyetta
Jean Gbétognon alias Yewhe Yeton - ének, ütős hangszerek
Boni Obinti alias Lionel - basszusgitár, ének, ütős hangszerek
Totin Emile alias Resnikpa - ütős hangszerek
Yaovi Emmanuel Atcho (nem alias :) - gitár, ének

. és, mert az "ütős hangszerek" kifejezés oly semmitmondó, ez egy rövid felsorolás azokról a motyókról, amelyeken megszólal a ritmus:
sacla, gon, gangan, aléklé, agomé, kpézin, kpahlé, ogbon..

Info:https://www.facebook.com/BeninInternationalMusical/


koztarsasag

v

A TROTTEL BEMUTATJA: TALAYAPA feat. RITA K.
- augusztus 18. (19.) 00:10, kis színpad

A Trottel 1989 óta járja Európa útjait, különböző formációival. Ezalatt az idő alatt több mint 1500 koncertet adtak és 11 stúdiólemezt készítettek. Jelent meg lemezük Franciaországban, Németországban, Lengyelországban és Csehországban.  A stílus szinte minden lemezen változik egy kicsit, attól függően, hogy  milyen karakterek és hangszerek csatlakoztak. A közös pont mindig a zenei szabadság, a kísérletező kedv és a kreativitás, kompromisszumok nélkül. Ez a valódi underground hozzáállás.
Legújabb projektjük 2018 óta kísérletezik, ez alkalommal, szokatlan módon, elektronikus dobbal, ezért a Talayapa projekt név is. Pszichedélia, groove, elektronika, ének, szaxofon formációban készül az új, 12. Trottel album, amely 2019 második felében jelenik majd meg vinylen a zenekar saját kiadójának, a Trottel Recordsnak a kiadásában.
A  Trottel 1986-ban kezdett el illegális kiadóként müködni Budapesten. 1992-ben alakult meg hivatalosan, az első, magyar független kiadók egyike. A zenekar saját lemezein kívül olyan lemezeket adott ki, mint az első Másfél, az első Korai  Öröm, Anima, Navrang, mindenféle stílusban, érdekes zenék kíváncsi embereknek. 

Info: www.trottel.hu

trot

v

DESPERADO´S
- augusztus 19. 19:00, Tisza Mozi kerthelyiség

Az 1998-ban alakult szolnoki gitárduó (Baráth Zsolt - Nagy Zoltán Vilmos) különféle formációkban adja elő azt az életérzést, "amikor a magyar fejeken átmegy a latin lavina",  ezzel meghatározva zenei irányvonalukat, melyet nem csak a hangszerelés és a közönségbarát előadás tesz interaktívvá, hanem hogy soha nem lehet megunni...

 

Info: ennyi :)

gobe

v

FOLK ON 45
- augusztus 19. 20:00, Tisza Mozi kerthelyiség

A Folk on 45 akusztikus duó 2016 novemberétől működik aktívan, tagjai: Träger Lili ének és Szőllősi Lala akusztikus gitár. A duó zenei koncepciója  a magyar népzene és az igényes mainstream pop-rock zene azonos hangulatú és harmóniájú,  egyfajta különleges, izgalmas keveredése. Repertoárjuk egy részét ezek az érdekes mixek töltik meg, másik részét saját népdal-feldolgozások alkotják.
Az idei Tiszavirág fesztiválon beugróként "foghatta ki" őket a szolnoki közönség, most azok is láthatják-hallhatják, aki júniusban lemaradtak finom és hangulatos kis koncertjükről.

Info: http://folkon45.hu/index.php/rolunk/zenekar/


KTM

v

 

CSÁNGÁLLÓ
- augusztus 19. 21:10, Tisza Mozi kerthelyiség

A Csángálló immár hat-hét lelket egyesítő család, léptük nyomán muzsikaszó, s vigadalom fakad. Zenéjükben a gyimesi és moldvai csángók világa, valamint a Balkán izgalmas népzenéje találkozik, melyek szabad gondolkodásmóddal kibővülve, improvizációval, komponálással és énekkel válnak egy új egésszé. A végeredmény mégis egyfajta pszichedelikus élmény, mely köszönhető a dallamok húzásának és a kíséret valódi mélyről jövésének. Így zenéjük nem csak egy virtuóz buli-esemény, hanem muzsikájuk eredetének tudatállapota is. Közös álmuk 2009-ben indult útjára, Sára Csobán és Bősze Tamás Jean-Pierre vezetésével. Azóta állandó szereplőivé váltak a magyar népzenei és világzenei életnek, rendszeres fellépői a budapesti táncházaknak, kluboknak és nyári fesztiváloknak, emellett többször koncerteztek már külföldön is. Az együttes gyakran indul zenei gyűjtő útra, hogy muzsikájukhoz eredeti környezetből merítsék az inspirációt. Olyan, nemzetközileg elismert alkotókkal dolgoztak már együtt, mint Tcha Limberger vagy Lajkó Félix. Utóbbival közösen nyitották meg a 2016-os O.Z.O.R.A. Fesztivált, ahol több mint 20 000 ember előtt muzsikáltak. Első lemezük szintén ebben az évben jelent meg a Fonó Records gondozásában, Fel az úton... címmel. A Zengőkertben rögzített lemez hűen adja vissza a Csángálló élő koncertjeinek magával ragadó erejét, sodró hangulatát, melynek nehéz ellenállni, táncolás nélkül végigülni pedig szinte lehetetlen. Hitük, hogy a zene univerzális nyelv az emberek között, ami gyógyít, felemel, s elrepít a képzelet szárnyain, hogy visszataláljunk gyökereinkhez, mely táplálja a törzset, hogy az ágakból nőtt levelek szabadon táncolhassanak a fényben.

Gárgyán Zoltán Tamás: klarinét, doromb
Bagi Bálint: tárogató, szaxofon, furulyák
Sára Csobán: szaxofon, furulyák
Telegdi Gáspár Máriusz: harmónika
Johannes Eric Olsson: harmónika, basszusgitár
Bősze Tamás Jean-Pierre: ének, nagydob, cajoon, koboz, gitár

 

Info: https://www.facebook.com/csangallo/

dawhy 

v

BALKÁN MENNI AFRIKA, AVAGY AFRIKA JÖNNI BALKÁN! - augusztus 19. 23:20, Tisza Mozi kerthelyiség

Ilyen még errefelé nem volt, tehát próbálkozunk, aki kihagyja, az már sosem pótolhatja. Jam, azaz lekvár a zene legjavából...

Info: ennyi:)

bim

csan

A zenekari ismertetők a fesztivál szervezőinek engedélye nélkül semmilyen formában (részleteikben sem) használhatók fel más honlapokon, kiadványokban! A MŰSORVÁLTOZÁS JOGÁT
FENNTARTJUK !!!
All rights reserved 2019
Alt ProductIONS
Bla AltComp